Maja Bozic

Maja Božić – Iznad proseka

 

Možete li da zamislite da menjate svet na bolje? Da li maštate da budete deo promene?

Ćao svima, zovem se Maja Božić i moja priča je počela kao mnoge druge – završila sam Master studije na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment, smer Menadžer u medijima. Prvi posao sam dobila u državnoj firmi. Nažalost, tamo mi nije bila pružena mogućnost učenja i napredovanja i već tada sam znala da u životu želim nešto više od toga.

Jednog dana videla sam oglas za poziciju Menadžer za upravljanje društvenim mrežama u kompaniji Vega IT i odlučila da je vreme za promenu. Kada sam ušla u IT, shvatila sam šta znači rečenica: Izaberi posao koji voliš I nećeš morati da radiš ni jedan dan u svom životu! Razne mogućnosti su krenule da se nižu i svakog dana sam imala priliku da učim i napredujem u svojoj karijeri. Znanje koje sam stekla na fakultetu mi je uveliko pomoglo da prevaziđem svakodnevne izazove.

Danas radim kao Direktor marketinga u kompaniji Vega IT sa kolegama kojim se jako ponosim i bez kojih ni jedan moj uspeh ne bi bio moguć. Naša misija je da stvorimo srećnu i uspešnu kompaniju sa ciljem da učinimo svet boljim mestom za život. Svakog dana smišljamo nove akcije i projekte i malim koracima se trudimo da utičemo na zajednicu i svet oko nas.

Moja poruka budućim studentima je: Nikada nemojte prestati da radite na sebi pošto se svaki iskren trud na kraju isplati. Radite u životu posao koji volite, pošto ćete veći deo svakodnevnice provoditi na poslu. Jako je važno da budete srećni. Nemojte se zadovoljavati malim stvarima i verujte da sve što možete da zamislite, možete i da ostvarite.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare