Željko Miljković – Iznad proseka

Veliki pozdrav,

Moje ime je Željko Miljković, završio sam osnovne akademske studije na usmerenju Automatizacija procesa rada i trenutno završavam master studije na usmerenju Kvalitet i logistika, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Nakon što sam završio osnovne studije, počeo sam da radim u kompaniji koja se bavi izradom reklamnih materijala. Zadatak je bio konstruisanje reklamnih elemenata i izrada projektne dokumentacije.

Nekoliko meseci kasnije sam dobio jednu veoma zanimljivu poslovnu ponudu, koju sam video kao priliku za dalje usavršavanje. U saradnji sa grupom konsultanata trebalo je da implementiram metode koje povećavaju produktivnost procesa rada i pomognem u obuci zaposlenih, da na što lakši i efikasniji način prihvate promene.

Znanje koje sam stekao i koje još uvek stičem kroz obrazovanje na fakultetu, od velikog mi je značaja. Dosta teorijskog znanja već na samom početku, uspeo sam da primenim i u praksi.

Ono što bih izdvojio, kao najvažniju kariku u svakom poslu, jeste timski rad. To je znanje koje se stiče kroz studentske organizacije. Bio sam aktivan član Studentskog preduzeća, gde sam imao priliku da se susretnem sa prvim projektima i prvim zadacima. Timski rad nam je pomogao da razmenimo iskustva i znanje i svaki problem rešimo na laksi način.

Ono što bih poručio svojim kolegama, jeste da nauče da se bore za svoje ciljeve, da svaki nepoloženi ispit ima svoj smisao, jer podstiče našu upornost i istrajnost. I ono što ja smatram da je najbitnije jeste da naučimo svoje znanje nesebično da delimo.

Ovim putem bih se zahvalio svojim kolegama i svim profesorima na FTN-u, a posebno bih se zahvalio profesoru Milovanu Lazareviću i asistentu Nemanji Sremčevu, koji su upravo jedni od tih nesebičnih ljudi, a samim tim i uspešni u svom poslu.

Puno uspeha

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare