Aleksandra Saška Jošić – Iznad proseka

Aleksandra Saška Jošić je nakon završetka master studija na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment odlučila da uplovi u preduzetničke vode.

„Od malena se mogla primetiti moja kreativnost i ljubav prema bojama, modi i nakitu. Kao i svaka devojka, pratila sam modne trendove i aksesoare koji idu uz to, te sam došla na ideju da sama počnem da pravim unikatne ogrlice i narukvice. Pre dve godine odlučila sam da napravim svoj brend pod imenom „La puff“. Naziv je nastao kao asocijacija na sve što je slatko, rozo, pufnasto, a uz to je i interna šala mojih najboljih drugarica i mene. Ono što se najviše ističe kod La puff nakita jesu jake i vesele boje, jer kada su misli u boji, život nikada nije siv.

La puff je mlad brend, nastao 4.11.2014. godine. U prvoj godini, La puff je u ponudi imao 4 kolekcije ogrlica i narukvica, a od ove godine dobio je još dva proizvoda, a to su ručno crtane i cepane majice i haljine. Imam u planu da širim svoj brend i dalje i da smislim još zanimljivih i unikatnih proizvoda.

La puff unikatne proizvode možete pogledati i poručiti na:
• FB stranici: La puff,
• Instagram profilu: https://www.instagram.com/_la_puff/?hl=en
• veb prezentaciji: www.lapuff.rs

Veliku pažnju posvećujem detaljima, perfekcionista sam i smatram da aksesoari imaju moć da učine da se osećate jedinstvenim“.

Aleksandrina poruka studentima je rečenica Filipa Kotlera:
“Ko radi srcem nema konkurenciju”.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare