Alen Šarac – Iznad proseka

Moja priča kreće ovako. Zovem se Alen Šarac. Nakon završetka master studija na smeru Projektni menadžment i spoznaje da je najlepše biti student Fakultet tehničkih nauka – Novi Sad, odlučujem se za naredni korak – doktorske studije, ali ovoga puta sa pogledom na svet iz drugačijeg ugla. Cilj mi je oduvek bio da spojim praktično i teorijsko znanje.

Trenutno sam na 3. godini doktorskih studija inženjerskog menadžmenta i radim kao projektni menadžer u IT firmi Zesium mobile, čiji sam ujedno i stipendista. Posao projektnog menadžera je veoma dinamičan, zahteva dosta energije, gde dobra i intenzivna komunikacija sa timom predstavlja ključ za postizanje zapaženih rezultata i uočavanje potencijalnih problema, a to je upravo ono što učimo na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Ne želim da promovišem, niti ističem neku profesiju, želim da promovišem znanje, dobru energiju i želju da se radi ono što se voli. Prilika za zaposlenje je uvek tu, samo je treba tražiti i dokazivati se, a trud će se uvek nagraditi. Nije lako u poslovnom svetu i to treba svima da vam bude jasno, drage kolege.
Međutim, kada drugi misle da ne možeš, kada te uveravaju da je sve loše, ja kažem: dajmo šansu da bude bolje. I tada ćete zasigurno spoznati draž uspeha.

Verujte u svoje snove, postavite ciljeve, krenite od onih jednostavnijih – kratkoročnih, tako da svaki pojedinačni cilj predstavlja jedan stepenik na stazi uspeha koji vodi ka dostizanju konačnog, krajnjeg cilja.

Svim kolegama želim puno uspeha tokom studija, a posebno prilikom otpočinjanja profesionalne karijere. Jedno vas molim – uživajte u svakom trenutku, smejte se, konstantno se usavršavajte, učite nove stvari, razmenjujte iskustva sa drugima…I menjajte stvari!

Budite najbolja verzija sebe! Srećno. 🙂

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare