Nataša Kuručki – Iznad proseka

„Zdravo drage kolege. Moje ime je Nataša Kuručki i trenutno radim na poziciji menadžera prodaje u kompaniji Zesium mobile u Novom Sadu. Master studije sam završila na smeru Projektni menadžment na Fakultet tehničkih nauka – Novi Sad.

Posle sedam godina provedenih u inostranstvu, gde sam živela na 4 kontinenta i u 9 zemalja, a obišla oko 60 država, odlučila sam da se vratim i da pokušam da menjam stvari u svojoj zemlji. Danas radim na novim projektima, kreiram nove vrednosti, a ideje realizujem ovde. Svakodnevno se usavršavam i učim kroz praktičan rad i izazove koje on donosi.

Verujte da baš vi možete biti promena i primer drugima. Težite da budete ostvareni i srećni gde god da se nalazite. Napravite svoju priču. Ona je moguća na svim meridijanima ovog sveta. Ja vam želim da vašu priču ostvarite ovde, u svojoj zemlji, gde možda put do ciljeva nije najlakši, ali će, definitivno, kada ih ostvarite, oni biti vredniji i draži nego da ste ih dosegnuli na nekoj drugoj tački na mapi sveta.

Takođe vam želim svu sreću u karijeri, koja će sigurno imati uspona i padova, ali koja će uz vašu upornost i vredan rad, znanje, konstantnost i verovanje, ostaviti trag. Ne zatvarajte nijedna vrata za sobom i ne prestajte da učite, jer obrazovanje je život. Družite se sa mladima iz celog sveta, ispunite sebe na način na koji samo putovanje kroz različite kulture može da vas obogati.

Iz svakog poznanstva rađaju se ideje i mogućnosti da stvaramo nešto novo i bolje. Iskoristite šansu i privilegiju obrazovanja koje imate. Od boljih učite, a druge oplemenjujte svojim znanjem i iskustvom“.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare