Ivan Gavranić – Iznad proseka

Drage kolege, moje ime je Ivan Gavrancic i veliko mi je zadovoljstvo da vam se predstavim. Osnovne i master studije sam završio na Fakultet tehničkih nauka – Novi Sad, na usmerenju Investicioni menadžment. Tokom studiranja, aktivno sam bio uključen u rad studentske organizacije ESTIEM Local Group Novi Sad, zahvaljujući kojoj sam proširio i naučio da primenim znanje dobijeno iz amfiteatra. Takođe, zahvaljujući Estiemu, upoznao sam veliki broj ljudi koji su mi upotpunili studentske dane, i za koje sa ponosom mogu da kažem da su mi postali pravi prijatelji.

Kako se poslednja godina studija bližila kraju, tako je i potraga za poslom postajala intenzivnija. Svaki kontakt, test ili intervju iskoristio sam da unapredim sebe, kako bih bio još bolji i sigurniji. Upravo takav pristup se isplatio. Zahvaljujući programu „NIS šansa“ ponuđen mi je angažman u naftnoj kompaniji NIS a.d. Novi Sad, na radnom mestu Saradnika za nabavku opreme.

Nakon nepune četiri godine rada, za posao u nabavci mogu da kažem da je veoma zahtevan, ali i izazovan. Ukratko, moj posao je da povezujem biznis (naručioca) sa dobavljačima. U svakom trenutku treba da održavam balans između cene i kvaliteta predmeta nabavke, kao i pravovremenih isporuka u skladu sa stvarnim potrebama, kako bi se proizvodni proces nesmetano odvijao.

Znanje stečeno na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment mi je omogućilo da formiram čvrste temelje na kojima će se moja profesionalna karijera dalje graditi i unapređivati.

Moja poruka vama, poštovane kolege: izađite iz „zone komfora“, postavite visoke ciljeve i verujte u sebe. Jedino na taj način ćete dostići svoj pun potencijal koji se nalazi u svakom od vas. Srećno!

5 1 glas
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare