Stevan Perović – Iznad proseka

Ćao svima, moje ime je Stevan i završio sam osnovne i master studije na Fakultet tehničkih nauka – Novi Sad, na usmerenju Menadžment ljudskih resursa.

Tokom studija, razna case study takmičenja pomogla su mi da dobijem stipendiju za jednogodišnju razmenu na Univerzitetu u Arkanzasu, gde sam stekao poznanstva i iskustva koja će se kasnije pokazati kao ključna za budući tok moje karijere. Za vreme master studija imao sam neverovatno korisnu praksu u IGB Automotive, gde sam između ostalog, pod fantastičnim mentorstvom moje tadašnje šefice, razvio veštine sakupljanja, organizacije i predstavljanja podataka.

To mi je mnogo značilo da dobijem posao u kompaniji za koju sada radim – Gooten Inc, gde sam počeo svoju karijeru kao analitičar. Kako se kompanija razvijala, razvijale su se i moje veštine, te sam napredovao na poziciju – Senior Vendor Managera, gde sam imao priliku da radim na raznim projektima. Trenutno sam na poziciji – Director of Vendor Management (u suštini – direktor nabavke i logistike), gde imam priliku da krojim strategiju naše kompanije sa drugim članovima top menadžmenta.

Pošto radim preko interneta, imam sreću da sam sebi biram kancelariju – od hostela u Portu, preko AirBnb-a u Kopenhagenu, do kafića na Stradunu i sedišta naše kompanije na Menhetnu.
Ovo mi daje neverovatnu slobodu da živim kao digitalni nomad i otkrivam svet dok radim na uzbudljivim projektima sa fenomenalnim timom iz nekoliko država.

Trudite se da uvek ostanete dosledni sebi i nemojte nikada izgubiti onu iskru elana i ludosti koju mladost donosi. Kako bih sam sebe podsetio na to, povremeno se vratim na knjigu Dr. Seussa – Oh the places you’ll go! Možda zvuči detinjasto, ali pali.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare