Nevena Nikolić – Iznad proseka

Od samog početka školovanja pripremamo se za žestoku borbu, slušajući o tome kako je teško naći dobar posao u našoj zemlji. Pred sam kraj studija, situacija je još neizvesnija i pitamo se – šta, ukoliko ne nađemo posao? Šta i kako dalje?

Pred kraj master studija na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment, Nevena Nikolić je primljena na stručnu praksu u kompaniji Vega IT Sourcing.

„Za mene je to bio izazov, ali moram priznati da je pomisao da bih mogla dobiti radno mesto bila, nekako, nestvarna. Ipak, dobila sam priliku da ostanem i znala sam da je moram iskoristiti na najbolji mogući način. Bez prethodnog iskustva, znala sam da će biti teško i pripremala sam se savesno i odgovorno.

Prvi susret sa programiranjem bio je zastrašujući, ali predstavljao je i veliki izazov. Kolegijalnost, na koju sam naišla, beskrajno strpljenje i srdačnost mentora, kolega i šefova bili su moja motivacija i oni su mi pružali snagu da savladam, na prvi pogled, nemoguće.

Svaki moj napredak, bio on mali ili veliki, je primećivan i nagrađivan. Zahvalna sam na ukazanom poverenju i trudiću se i dalje da to opravdam svojim predanim radom i daljim ličnim razvojem. U kompaniji Vega IT Sourcing radim skoro 4 godine, na početku kao programer, a sada na poziciji Project Manager-a. Svaki radni dan je ispunjen srećom, zadovoljstvom i smehom zbog obavljenih poslova, ali i zbog atmosfere koja vlada u kompaniji, u kojoj stanuju odgovornost, prijateljstvo, nesebičnost… I svakog dana, na putu do posla, razmišljam u sebi: da sam tražila, bolje ne bih izabrala“!

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare