Jovan Stojanović – Iznad proseka

„Pozdrav drage kolege. Moje ime je Jovan Stojanovic i nakon završetka studija na našem Departmanu sam se zaposlio u kompanijiZesium mobile, gde sam trenutno na poziciji direktora za razvoj.

Zesium mobile svoje poslovanje vrši na tržištima SAD-a, Izraela, Holandije, Švajcarske i državama Skandinavije, pružajući klijentima usluge vezane za razvoj softvera i mobilnih aplikacija. U ovom trenutku kompanija broji oko 50 zaposlenih i uspostavila je saradnju sa organizacijama kao što su Siemens,Texas Instruments i John Deere, zajednički učestvujući na izazovnim projektima.

Oduvek sam težio da menjam “status quo”, jer taj adrenalin koji donosi promena je ono što me pokreće. R. Emerson je jednom rekao: “Nijedan uspešan čovek se nije žalio na nedostatak prilika”, i upravo ta misao je nešto čega mladi u Srbiji moraju da budu svesni. Mogućnosti da se ostvare snovi su danas veće nego ikad pre u istoriji. Doduše, trud, volja i sati provedeni u dostizanju cilja i sna će često drugima delovati kao vaš uspeh preko noći.

Upravo zato, želim da vam poručim da negujete svoju ambiciju, da ne dozvolite da ukalupljivanje u određene društvene okvire uništi energiju i kreativnost koju posedujete, jer oni su najbitniji za ostvarivanje vaših snova. Koliko sutra ćete postati konkurencija celom svetu, gde će vaša jedinstvenost biti vaša komparativna prednost. Želim vam svu sreću u daljem školovanju i karijeri“.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare